Lucy
|
 |
« Odpowiedz #45 : Sierpień 20, 2012, 15:50:31 » |
|
UsÂłyszaÂłam gÂłos Illi i schowaÂłam siĂŞ jeszcze gÂłebiej. MiaÂłam nadzieje, Âże nie wejdzie do Âśrodka.
|
|
|
|
Obroù mnie, abym kiedyœ mog³a obroniÌ ciebie.  ChoÌ dzieli nas niezliczona odleg³oœÌ to jednak wci¹¿ jesteœmy blisko.
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #46 : Sierpień 20, 2012, 15:53:31 » |
|
wczoÂłgaÂłam siĂŞ i zobaczyÂłam Lucy -Lucy?-SzepnĂŞÂła-CoÂś siĂŞ staÂło?-ZapytaÂła czule
|
|
|
|
Jestem alfÂą! Nie waÂż siĂŞ pyskowaĂŚ!
Rodzina: Partner: Szuka RodzeĂąstwo: Tiara Rodzice: matka- Danell, ojciec- Aidan
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #47 : Sierpień 20, 2012, 15:56:41 » |
|
- Zostaw mnie. - warkne³am. Moje oczy z b³êkitnych sta³y siê czerwone. By³am naprawdê przygnêbiona i z³a. Podœwiadomie ba³am siê, ¿e zrobiê coœ g³upiego.
|
|
|
|
Obroù mnie, abym kiedyœ mog³a obroniÌ ciebie.  ChoÌ dzieli nas niezliczona odleg³oœÌ to jednak wci¹¿ jesteœmy blisko.
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #48 : Sierpień 20, 2012, 15:59:33 » |
|
-Nie! Nie wyjdĂŞ stÂąd. Powiedz o co chodzi!-PowiedziaÂłam
|
|
|
|
Rodzina: Partner: Szuka RodzeĂąstwo: Tiara Rodzice: matka- Danell, ojciec- Aidan
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #49 : Sierpień 20, 2012, 16:00:55 » |
|
- PowiedziaÂłam coÂś. - warkneÂłam ponownie. CzuÂłam, Âże tracĂŞ kontrole. ByÂłabym na siebie wÂściekÂła gdybym zrobiÂła coÂś Illi.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #50 : Sierpień 20, 2012, 16:06:59 » |
|
-Ale ja stÂąd nie wyjdĂŞ dopĂłki mi nie powiesz o co chodzi-PowiedziaÂłam juÂż mniej spokojnie..
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #51 : Sierpień 20, 2012, 16:14:22 » |
|
Odetchne³am g³êboko. Jeszcze chwila a rzuci³abym siê na Ille. - Prosze wyjdŸ. Jak dojdê do siebie to wszystko ci wyt³umacze. - powiedzia³am w miare spokojnie, ale g³os nadal mi dr¿a³ i z ka¿dym s³owem s³ychaÌ by³o coraz wiêcej z³oœci.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #52 : Sierpień 20, 2012, 16:17:22 » |
|
TroszeczkĂŞ siĂŞ wycofaÂłam, ale siĂŞ zatrzymaÂłam. weszÂłam i zÂłapaÂłam Lucy za ogon po czym wyciÂągaÂłam na zewnÂątrz.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #53 : Sierpień 20, 2012, 16:20:35 » |
|
Nerwy mi puÂściÂły. WykoÂłowaÂłam lekko AlfĂŞ skulajÂąc siĂŞ, a gdy uznaÂła, Âże juÂż bĂŞdzie spokuj rzuciÂłam siĂŞ do ucieczki. WybiegÂłam.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #54 : Sierpień 20, 2012, 16:21:22 » |
|
GoniÂłam za niÂą
|
|
|
|
|
|
|
|