Damon
|
 |
« Odpowiedz #30 : Sierpień 16, 2012, 16:52:05 » |
|
z trudem uÂśmiechnÂą siĂŞ
|
|
|
|
Rodzina:nieznana RodzeĂąstwo: brak Partnerka: Lucy
Nie radze ze mnÂą zadzieraĂŚ! A jeÂśli jesteÂś basiorem to szczegulnie.
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #31 : Sierpień 16, 2012, 16:54:14 » |
|
OddychaÂłam ciĂŞÂżko. Moc leczenia polega na przeniesienu z osoby leczÂącej na siebie czeÂści jej ran. Teraz mogÂłam poczuĂŚ jak mocno dostaÂł Damon.
|
|
|
|
Obroù mnie, abym kiedyœ mog³a obroniÌ ciebie.  ChoÌ dzieli nas niezliczona odleg³oœÌ to jednak wci¹¿ jesteœmy blisko.
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #32 : Sierpień 16, 2012, 16:57:09 » |
|
WstaÂła powoli i otrzÂąsneÂłam siĂŞ. - MoÂżesz wstaĂŚ? - zapytaÂłam
|
|
|
|
Obroù mnie, abym kiedyœ mog³a obroniÌ ciebie.  ChoÌ dzieli nas niezliczona odleg³oœÌ to jednak wci¹¿ jesteœmy blisko.
|
|
|
Damon
|
 |
« Odpowiedz #33 : Sierpień 16, 2012, 16:58:40 » |
|
Z trudem wstaÂł lecz nadal nie mĂłgÂł poruszyĂŚ prawÂą, przednia ÂłapÂą
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #34 : Sierpień 16, 2012, 17:00:16 » |
|
- Jesteœ wstanie dojœÌ do swojej jaskini - zapyta³am patrz¹c na jego ³apê
|
|
|
|
|
|
|
Damon
|
 |
« Odpowiedz #35 : Sierpień 16, 2012, 17:01:48 » |
|
-Mhy..-powiedzia³ twardo i powoli zacz¹ iœÌ na trzech ³apach
|
|
|
|
|
|
|
Damon
|
 |
« Odpowiedz #36 : Sierpień 16, 2012, 17:03:21 » |
|
WyszedÂł z lasu i poszedÂł w kierunku jaskini
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #37 : Sierpień 16, 2012, 17:04:04 » |
|
ruszyÂłam tuÂż za nim, Âżeby wrazie czego go zÂłapaĂŚ
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #38 : Sierpień 16, 2012, 18:39:39 » |
|
WstaÂła i wyleciaÂła
|
|
|
|
Jestem alfÂą! Nie waÂż siĂŞ pyskowaĂŚ!
Rodzina: Partner: Szuka RodzeĂąstwo: Tiara Rodzice: matka- Danell, ojciec- Aidan
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #39 : Sierpień 18, 2012, 21:25:46 » |
|
Wesz³am. Musia³am siê troche porozgl¹daÌ. Dopiero po 15 minutach znalaz³am m³od¹ sarnê. Zakrad³am siê cicho w jej kierunku. Zobaczy³a mnie za póŸno. Trzyma³am j¹ mocno w zêbach. Zjad³am jak najszybciej i ruszy³am w kierunku jaskini. Wtedy za drzew wyskoczy³ jakiœ m³ody wilk. przypatrywa³am mu siê uwa¿nie. Strasznie siê przerazi³ gdy mnie zobaczy³. - Proszê nie rób mi krzywdy - krzykn¹³. - Nie martw siê, nie zrobiê ci krzywdy, ale co tu robisz? - zapyta³am. - Zgubi³em siê. - powiedzia³ . - Do jakiej watachy nale¿ysz? - ponownie zapyta³am. - Dzikie P³omienie. - odpowiedzia³. renice mi siê zwêrzy³y. Dzikie P³omienie...Moja poprzednia watacha. - ChodŸ ze mn¹. - powiedzia³am. Szczeniak zrobi³ tak¹ minê jakby sobie przypomnia³ coœ wa¿nego. Po chwili uciek³. Nie mia³am si³y aby za nim biec, ruszy³am wiêc w kierunku jaskini.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #40 : Sierpień 18, 2012, 21:25:56 » |
|
WyszÂłam.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #41 : Sierpień 20, 2012, 15:23:49 » |
|
Wbieg³am. Jednak w drodze do jaskini zmieni³am kierunek. By³a tam przeciez Illa i jeszcze szczeniak, nie chcia³am ich widzieÌ. Chcia³am byc sama. Wcisne³am siê do jakiejœ ma³ej dziury w skale, gdzie niktby mnie nie zobaczy³ i skuli³am siê w najciemniejszym jej k¹cie. Po policzkach pociek³y mi ³zy. Poczu³am siê jakbym zosta³a sama. jakbym nie mia³a ju¿ nikogo. Poczu³am siê tak jak wtedy gdy by³am szczeniêciem. Siedzia³am w k¹cie i p³aka³am. Nie odzywa³am siê do nikogo. Zamkniêta w sobie przezy³am tak prawie rok. Przy ¿yciu trzyma³a mnie tylko siostra, a teraz? Kto teraz mi pomo¿e? Niewiedz¹c kiedy zasne³am. Sni³o mi siê jak z podkulonym ogonem chodzi³am wœród mroku. Podchodzi³am do ró¿nych wilków i prosi³am o pomoc, ale nikt nie chcia³ mi jej u¿yczyÌ. Wszystko mi siê zawali³o. Zapomnia³am o przyjacio³ach, o tym, ¿e na œwiecie zosta³¹ jeszcze jakaœ czêœÌ mojej rodziny. Zapomnia³am o wszystkim.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #42 : Sierpień 20, 2012, 15:31:40 » |
|
WleciaÂła i zaczĂŞÂła wĂŞszyĂŚ. -LUCY!?-krzyknĂŞÂłam-Gdzie jesteÂś!? ZaczĂŞÂłam dalej wĂŞszyĂŚ. WleciaÂłam na drzewo, zaczĂŞÂłam siĂŞ rozglÂądaĂŚ. ZasnĂŞÂłam.
|
|
|
|
Rodzina: Partner: Szuka RodzeĂąstwo: Tiara Rodzice: matka- Danell, ojciec- Aidan
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #43 : Sierpień 20, 2012, 15:41:02 » |
|
ObudziÂły mnie krzyki Illi. NiechĂŞtnie wyjrzaÂłam przez otwĂłr jaskini. ZobaczyÂłam, Âże Âśpi. Z powrotem uÂłoÂżyÂłam siĂŞ w kÂącie i zasneÂłam.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #44 : Sierpień 20, 2012, 15:46:45 » |
|
PoczuÂłam zapach Lucy. ZleciaÂłam z drzewa. ZnĂłw zaczĂŞÂłam wĂŞszyĂŚ. PrzyÂłoÂżyÂłam nos do ziemi i trafiÂłam do malutkiej jaskini. -Lucy? JesteÂś tam?
|
|
|
|
|
|
|
|