Damon
|
|
« Odpowiedz #30 : Sierpieñ 16, 2012, 16:52:05 » |
|
z trudem u¶miechn± siê
|
|
|
|
Rodzina:nieznana Rodzeñstwo: brak Partnerka: Lucy
Nie radze ze mn± zadzieraæ! A je¶li jeste¶ basiorem to szczegulnie.
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #31 : Sierpieñ 16, 2012, 16:54:14 » |
|
Oddycha³am ciê¿ko. Moc leczenia polega na przeniesienu z osoby lecz±cej na siebie cze¶ci jej ran. Teraz mog³am poczuæ jak mocno dosta³ Damon.
|
|
|
|
Obroñ mnie, abym kiedy¶ mog³a obroniæ ciebie. Choæ dzieli nas niezliczona odleg³o¶æ to jednak wci±¿ jeste¶my blisko.
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #32 : Sierpieñ 16, 2012, 16:57:09 » |
|
Wsta³a powoli i otrz±sne³am siê. - Mo¿esz wstaæ? - zapyta³am
|
|
|
|
Obroñ mnie, abym kiedy¶ mog³a obroniæ ciebie. Choæ dzieli nas niezliczona odleg³o¶æ to jednak wci±¿ jeste¶my blisko.
|
|
|
Damon
|
|
« Odpowiedz #33 : Sierpieñ 16, 2012, 16:58:40 » |
|
Z trudem wsta³ lecz nadal nie móg³ poruszyæ praw±, przednia ³ap±
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #34 : Sierpieñ 16, 2012, 17:00:16 » |
|
- Jeste¶ wstanie doj¶æ do swojej jaskini - zapyta³am patrz±c na jego ³apê
|
|
|
|
|
|
|
Damon
|
|
« Odpowiedz #35 : Sierpieñ 16, 2012, 17:01:48 » |
|
-Mhy..-powiedzia³ twardo i powoli zacz± i¶æ na trzech ³apach
|
|
|
|
|
|
|
Damon
|
|
« Odpowiedz #36 : Sierpieñ 16, 2012, 17:03:21 » |
|
Wyszed³ z lasu i poszed³ w kierunku jaskini
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #37 : Sierpieñ 16, 2012, 17:04:04 » |
|
ruszy³am tu¿ za nim, ¿eby wrazie czego go z³apaæ
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
|
« Odpowiedz #38 : Sierpieñ 16, 2012, 18:39:39 » |
|
Wsta³a i wylecia³a
|
|
|
|
Jestem alf±! Nie wa¿ siê pyskowaæ!
Rodzina: Partner: Szuka Rodzeñstwo: Tiara Rodzice: matka- Danell, ojciec- Aidan
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #39 : Sierpieñ 18, 2012, 21:25:46 » |
|
Wesz³am. Musia³am siê troche porozgl±daæ. Dopiero po 15 minutach znalaz³am m³od± sarnê. Zakrad³am siê cicho w jej kierunku. Zobaczy³a mnie za pó¼no. Trzyma³am j± mocno w zêbach. Zjad³am jak najszybciej i ruszy³am w kierunku jaskini. Wtedy za drzew wyskoczy³ jaki¶ m³ody wilk. przypatrywa³am mu siê uwa¿nie. Strasznie siê przerazi³ gdy mnie zobaczy³. - Proszê nie rób mi krzywdy - krzykn±³. - Nie martw siê, nie zrobiê ci krzywdy, ale co tu robisz? - zapyta³am. - Zgubi³em siê. - powiedzia³ . - Do jakiej watachy nale¿ysz? - ponownie zapyta³am. - Dzikie P³omienie. - odpowiedzia³. ¬renice mi siê zwêrzy³y. Dzikie P³omienie...Moja poprzednia watacha. - Chod¼ ze mn±. - powiedzia³am. Szczeniak zrobi³ tak± minê jakby sobie przypomnia³ co¶ wa¿nego. Po chwili uciek³. Nie mia³am si³y aby za nim biec, ruszy³am wiêc w kierunku jaskini.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #40 : Sierpieñ 18, 2012, 21:25:56 » |
|
Wysz³am.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #41 : Sierpieñ 20, 2012, 15:23:49 » |
|
Wbieg³am. Jednak w drodze do jaskini zmieni³am kierunek. By³a tam przeciez Illa i jeszcze szczeniak, nie chcia³am ich widzieæ. Chcia³am byc sama. Wcisne³am siê do jakiej¶ ma³ej dziury w skale, gdzie niktby mnie nie zobaczy³ i skuli³am siê w najciemniejszym jej k±cie. Po policzkach pociek³y mi ³zy. Poczu³am siê jakbym zosta³a sama. jakbym nie mia³a ju¿ nikogo. Poczu³am siê tak jak wtedy gdy by³am szczeniêciem. Siedzia³am w k±cie i p³aka³am. Nie odzywa³am siê do nikogo. Zamkniêta w sobie przezy³am tak prawie rok. Przy ¿yciu trzyma³a mnie tylko siostra, a teraz? Kto teraz mi pomo¿e? Niewiedz±c kiedy zasne³am. Sni³o mi siê jak z podkulonym ogonem chodzi³am w¶ród mroku. Podchodzi³am do ró¿nych wilków i prosi³am o pomoc, ale nikt nie chcia³ mi jej u¿yczyæ. Wszystko mi siê zawali³o. Zapomnia³am o przyjacio³ach, o tym, ¿e na ¶wiecie zosta³± jeszcze jaka¶ czê¶æ mojej rodziny. Zapomnia³am o wszystkim.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
|
« Odpowiedz #42 : Sierpieñ 20, 2012, 15:31:40 » |
|
Wlecia³a i zaczê³a wêszyæ. -LUCY!?-krzyknê³am-Gdzie jeste¶!? Zaczê³am dalej wêszyæ. Wlecia³am na drzewo, zaczê³am siê rozgl±daæ. Zasnê³am.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #43 : Sierpieñ 20, 2012, 15:41:02 » |
|
Obudzi³y mnie krzyki Illi. Niechêtnie wyjrza³am przez otwór jaskini. Zobaczy³am, ¿e ¶pi. Z powrotem u³o¿y³am siê w k±cie i zasne³am.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
|
« Odpowiedz #44 : Sierpieñ 20, 2012, 15:46:45 » |
|
Poczu³am zapach Lucy. Zlecia³am z drzewa. Znów zaczê³am wêszyæ. Przy³o¿y³am nos do ziemi i trafi³am do malutkiej jaskini. -Lucy? Jeste¶ tam?
|
|
|
|
|
|
|
|