Strony: 1 [2]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Zapisy  (Przeczytany 7547 razy)
Ariana
Wilk/Wilczyca
Wiadomo¶ci: 6

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #15 : Wrzesieñ 19, 2012, 13:51:44 »

Imiê: Ariana (w skrócie Ari)
P³eæ: Wadera
Status: (nie mogê siê zdecydowaæ)
Zainteresowania: tajemniczo¶æ
Historia: Urodzi³a siê w watasze rodziców,która tu¿ po jej narodzeniu rozpad³a siê.Wszyscy uciekli w ró¿ne strony ¶wiata bo wtedy by³a wielka wojna. Odwa¿ni ruszyli do boju. Byli w tym jej rodzice a ona musia³a uciekaæ.
Illa
Adminka
Wilk/Wilczyca
Wiadomo¶ci: 363

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #16 : Wrzesieñ 27, 2012, 18:03:54 »

Dobrze. Dziêki za rejestracjê.

Jestem alf±! Nie wa¿ siê pyskowaæ!

Rodzina:
Partner: Szuka
Rodzeñstwo: Tiara
Rodzice: matka- Danell, ojciec- Aidan
Illa
Adminka
Wilk/Wilczyca

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 11, 2012, 12:45:07 »

Dziêkujê za rejestracjê. Zaraz ciê zapiszê.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 24, 2012, 13:50:06 wys³ane przez Lucy » Zapisane

Rodzina:
Tiara
Wilk/Wilczyca
Wiadomo¶ci: 14

« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 11, 2012, 19:53:00 »

Imiê: Tiara
P³eæ: Wadera
Status:
Zainteresowania: polowania, wspinaczki
Historia: Gdy siê urodzi³am moja matka zmar³a. Ojca nie zna³am, a bracia nie przyznawali siê do mnie. Dorasta³am szkol±c siê sama, lecz nigdy nie dorównywa³am moim braciom. Po pewnym czasie moja jedyna rodzina-rodzeñstwo na zawsze wyrzekli siê mnie i wyrzucono mnie ze stada w wieku 2 lat. Dorasta³am sama i przemieszcza³am siê z miejsca na miejsce. Siedz±c sama i licz±c tylko na to, co sama sobie upolujê. ¯y³am bez przyjació³, bez rodziny 4.5 lat. Ale mam tego dosyæ i chcia³am siê do³±czyæ do stada.
Moce: (?)

Rodzice: z innej watahy
Rodzeñstwo: Illa
Partner:brak (ale szuka)
Szczeniêta: brak(ale chcia³a by mieæ)
Illa
Adminka
Wilk/Wilczyca

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 12, 2012, 12:39:29 »

Fajnie. Nie chcesz mieæ statusu tak?

Rodzina:
Tiara
Wilk/Wilczyca
Wiadomo¶ci: 14

« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 12, 2012, 13:13:21 »

Nie wiem o co chodzi...
Sama mam sobie wybraæ?

Tak, masz w Dyskusja Ogólna> Zanim zaczniesz grê...>Rangi
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 12, 2012, 13:42:11 wys³ane przez Illa » Zapisane

Rodzice: z innej watahy
Rodzeñstwo: Illa
Partner:brak (ale szuka)
Szczeniêta: brak(ale chcia³a by mieæ)
Coldplay
Adminka
Wilk/Wilczyca
Wiadomo¶ci: 4

« Odpowiedz #21 : Listopad 11, 2012, 17:12:27 »

LIFE
i hate this game

Imiê: Coldplay
P³eæ: basior
Status: Szaman
Zainteresowania: magia, medycyna, prócz tego jakotakich brak
Historia:
~ przenie¶my siê w czasie razem z nim ~
dzieñ w którym zrujnowa³ sobie ¿ycie
Dzieñ pierwszegego listopada obfitowa³ w stadzie zwykle wielkim zamieszaniem. Niemal¿e ka¿dy wilk krêci³ siê dooko³a. Pewnie zastanawiacie siê czemu, moi drodzy. Otó¿ listopad by³ najbardziej gwarnym i hucznym miesi±cem w watasze, wiêc w³adza tego zgrupowania ustanowi³a i¿ pierwszy dzieñ tego miesi±ca musi staæ siê szczególnym dniem. Gdy poraz pierwszy zobaczy³em to szaleñstwo, by³em ¶wiêcie przekonany ¿e to niemo¿liwe, by tak donios³e wilki ¶wiêtowa³y w taki sposób...
Szczê¶cie, ¿e jeszcze w porê uciek³em z tamtego miejsca. Czym dalej od tamtejszych terenów, tym lepiej. Nie¶wiadomy bieg³em przed siebie, pêdzi³em coraz to dalej i dalej. Co¶ momentalnie b³ysne³o, nie zd±¿y³em zareagowaæ a ju¿ le¿a³em na ziemi.
~ Szczeniê budzi siê w ciemnej jaskini. Ksiê¿yc zaszed³, poranek ju¿ blisko. Zza gór wychodzi s³oñce. O ¶wicie samczyk wyrusza w poszukiwaniu terenów watahy .~

Sze¶æ miesiêcy pó¼niej, gdy Coldie wreszcie rozumie co siê sta³o
Wa³êsa³em siê po przeró¿nych terenach, szuka³em. D³ugo szukaj±c wreszcie znalaz³em, jednak nie to co znale¼æ chcia³em. Zasta³em tylko opustosza³e polany i tereny, nie by³o widaæ ¿ywej duszy. Czu³em siê, jakby to by³a moja wina ¿e opu¶ci³em watahê. Zale¿a³o mi na niej, a oni znikneli bez ¶ladu. Nie wiedz±c zbytnio co zrobiæ wyruszy³em 'przed siebie' szukaj±c drugiego równie bajecznego miejsca jakim to by³o.
~ Niemal¿e doros³y wilk wyruszy³ w wyprawê po ¶wiecie. Dociera do jednego z najbardziej niebezpiecznych pasm gór ~
Coldplay przepada.
To by³ okrutny, zimowy dzieñ. ¦nie¿yca opanowa³a niemal¿e ca³± krainê, a w górach sta³a siê istnym monstrum. Szed³em pod wiatr, wzd³u¿ krêtej i stromej ¶cie¿ki na Diablim Pazurze w najwy¿szych pasmach gór. Wszystko by³o bia³e. Na ¶cie¿ce osadza³y siê nie tylko p³atki lodu, lecz pod grub± warstw± puchu znajdowa³a siê gruba warstwa ¶liskiego lodu. Szed³em pewien, ¿e nic mi siê nie stanie. By³em bliski swego celu, lecz w pewnym momencie us³ysza³em trzask i nie wiele wiêcej po tym pamiêtam.
~ Cold dociera do Axis Mundi zupe³nie w innym stanie, wygl±da niezbyt dobrze i dociera do niego ¿e wreszcie mo¿e tu zostaæ na sta³e.
dociera do tej krainy zupe³nie w innym stanie, wygl±da niezbyt dobrze i dociera do niego ¿e wreszcie mo¿e tu zostaæ na sta³e.

× Uwa¿aj dziewczynko, powoli WPADASZ w moje sid³a ×
 Uwa¿aj dziewczynko, bo nawet nie bêdziesz WIEDZIA£A kiedy Ciê ponios³em 
- Uwa¿aj przyjació³ko, a ja zatañczê niezdarnie NA GRANICY Z£A, pokonamy lêki i skoñczy siê strach -

Nie mam siê do czego przyczepiæ, historia ciekawa tylko avek sobie za³atw ^^. ~Illa
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2012, 17:27:24 wys³ane przez Illa » Zapisane
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

watahashiraberu countrylife dehashed bross- magicaldream