Damon
|
|
« Odpowiedz #45 : Sierpieñ 19, 2012, 17:49:32 » |
|
Wyszed³ z ³±ki i poszed³ do jaskini
|
|
|
|
Rodzina:nieznana Rodzeñstwo: brak Partnerka: Lucy
Nie radze ze mn± zadzieraæ! A je¶li jeste¶ basiorem to szczegulnie.
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #46 : Sierpieñ 19, 2012, 17:50:40 » |
|
Nie¼le siê zmêczy³am tak biegaj±c. Ul¿y³o mi jak zobaczy³am, ¿e Illa siê zatrzyma³a. "Zahamowa³am" gwa³townie i odrazu usiad³am. - O co chodzi³o? - zapyta³am spogl±daj±c na ni± podejrzanym wzrokiem.
|
|
|
|
Obroñ mnie, abym kiedy¶ mog³a obroniæ ciebie. Choæ dzieli nas niezliczona odleg³o¶æ to jednak wci±¿ jeste¶my blisko.
|
|
|
Illa
|
|
« Odpowiedz #47 : Sierpieñ 19, 2012, 17:53:11 » |
|
-O co chodzi³o? O nic? Dlaczego za mn± bieg³a¶?-Zapyta³am spokojnie wsta³am i powoli zaczê³am i¶æ przed siebie.
|
|
|
|
Jestem alf±! Nie wa¿ siê pyskowaæ!
Rodzina: Partner: Szuka Rodzeñstwo: Tiara Rodzice: matka- Danell, ojciec- Aidan
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #48 : Sierpieñ 19, 2012, 17:54:30 » |
|
Uzna³am, ¿e to nie ma sensu. Wola³am siê niedenerwowac i skierowa³am siê w stronê jaskini. Wtedy dopiero przpomnia³o mi siê comówi³ Damon. Przera¿ona pêdem ruszy³am do mrocznego lasu.
|
|
|
|
Obroñ mnie, abym kiedy¶ mog³a obroniæ ciebie. Choæ dzieli nas niezliczona odleg³o¶æ to jednak wci±¿ jeste¶my blisko.
|
|
|
Illa
|
|
« Odpowiedz #49 : Sierpieñ 19, 2012, 17:56:42 » |
|
Powoli zaczyna³o byæ bardzo ciemno. Nie ba³am siê tylko sz³am dalej. Po drodze spotka³am prawie martwego szczeniaka oddycha³. wziê³am go w zêby i odlecia³am.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #50 : Sierpieñ 21, 2012, 12:47:56 » |
|
Wesz³am i czeka³am na Ille.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
|
« Odpowiedz #51 : Sierpieñ 21, 2012, 12:49:10 » |
|
Wlecia³am. Ostro¿nie stanê³am ³apami na ziemiê. Wiewiórka prawie spad³a. Z³apa³am j± w zêby leciutko i usiad³am.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #52 : Sierpieñ 21, 2012, 12:52:20 » |
|
Usiad³am obok Illi i przygl±da³am siê wiewiórce, która ponownie ska³a z Illi na mnie i z powrotem.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
|
« Odpowiedz #53 : Sierpieñ 21, 2012, 12:57:03 » |
|
-Powinny¶my znale¼æ wiewiórki-Powiedzia³am po czym zobaczy³am w oddali du¿± wiewiórê. Po³o¿y³am g³owê na ³apach, a ona by³a coraz bli¿ej. Wziê³am Rud± i postawi³am j± na ziemi. Wiewiórki podesz³y do siebie i zaczê³y siê w±chaæ. Naglê przysz³a druga wiewiórka i by³o ich coraz wiêcej. Przysz³a jeszcze jedna wiewiórka by³a pomarañczowa jak marchewka. Podesz³a do Rudej i by³a tak samo ma³a jak ona. Zaczê³a je¶æ razem orzecha. I pobieg³y razem. -Widzia³a¶ Lucy? Ruda znalaz³a przyjació³!-Powiedzia³am g³o¶no, a wiewiórki siê na mnie popatrzy³y i podesz³y. Wszystkie na mnie siê rzuci³y jak i na Lucy.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #54 : Sierpieñ 21, 2012, 13:01:29 » |
|
Wiewiórki obsiad³y mnie jakbym by³a wielkim orzechem. "Ju¿ nigdy nie zapoluje na wiewiórkê" - pomy¶la³am. To by³o niesamowicie dziwne. Zwykle wiewiórki ucieka³y ode mnie, a teraz? tak nagle zmieni³y zdanie?
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
|
« Odpowiedz #55 : Sierpieñ 21, 2012, 13:05:40 » |
|
-Kocham wiewiórki, a ty?-Zapyta³am ca³a w czerwony, pomarañczowych i br±zowych wiewiórkach- Hehhehah-Zachichota³am
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #56 : Sierpieñ 21, 2012, 13:08:15 » |
|
- Przedtem raczej za nimi nie przepada³am, ale teraz chyba zmieniê zdanie. - powiedzia³am.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
|
« Odpowiedz #57 : Sierpieñ 21, 2012, 13:08:51 » |
|
-A, dlaczego?-Zapyta³am
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
|
« Odpowiedz #58 : Sierpieñ 21, 2012, 13:14:52 » |
|
Zaczê³a ¶ci±gaæ z siebie wiewiórki, a one zaczê³y na ni± nadal w³aziæ. -Mo¿ecie z nas zej¶æ?-Zapyta³am, a wiewiórki mnie zrozumia³y i zesz³y.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
|
« Odpowiedz #59 : Sierpieñ 21, 2012, 13:22:16 » |
|
- Co ty umiesz gadaæ z innymi zwierzêtami? - zapyta³am patrz±c g³upkowato na Ille. - A wiewiórek nie lubia³am bo moja jaszczurka je atakowa³a. - doda³am po chwili.
|
|
|
|
|
|
|
|