Illa
|
 |
« Odpowiedz #15 : Sierpień 21, 2012, 12:07:12 » |
|
-Raczej, tak- Powiedzia³am sk³adaj¹c skrzyd³o i bior¹c wiewiórkê na ramiê. Ona zesz³¹ ze mnie i usiad³a na ³apie Lucy i zaczê³a jej lizaÌ nos.
|
|
|
|
Jestem alfÂą! Nie waÂż siĂŞ pyskowaĂŚ!
Rodzina: Partner: Szuka RodzeĂąstwo: Tiara Rodzice: matka- Danell, ojciec- Aidan
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpień 21, 2012, 12:08:57 » |
|
ZdziwiÂłam siĂŞ na widok wiewiĂłrki. - Co ona tu robi? - zapytaÂłam.
|
|
|
|
Obroù mnie, abym kiedyœ mog³a obroniÌ ciebie.  ChoÌ dzieli nas niezliczona odleg³oœÌ to jednak wci¹¿ jesteœmy blisko.
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpień 21, 2012, 12:11:42 » |
|
-Jaaa... Sama nie wiem. Przy wodospadzie. PrzyszÂła do mnie i usiadÂła mi na ramieniu wiĂŞc jÂą zabraÂłam. No popatrz jest taka sÂłodziutka.-PokazaÂłam wiewiĂłrkĂŞ
|
|
|
|
Rodzina: Partner: Szuka RodzeĂąstwo: Tiara Rodzice: matka- Danell, ojciec- Aidan
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #18 : Sierpień 21, 2012, 12:14:03 » |
|
- No Âśliczna, ale ma wielkie oczka - powiedziaÂłam z uÂśmiechem, a wiewiĂłrka wskoczyÂła mi na ramiĂŞ. - To trochĂŞ dziwne, Âże tak blisko podchodzi do nas.
|
|
|
|
Obroù mnie, abym kiedyœ mog³a obroniÌ ciebie.  ChoÌ dzieli nas niezliczona odleg³oœÌ to jednak wci¹¿ jesteœmy blisko.
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #19 : Sierpień 21, 2012, 12:15:57 » |
|
-Tak, wiem. TeÂż siĂŞ zdziwiÂłam, ale ja bardzo lubiĂŞ wiewiĂłrki-OdpowiedziaÂłam szerokim uÂśmiechem, a wiewiĂłrka zjechaÂła po ramieniu Lucy.-Tak, bo jest jeszcze malutka. Dlatego ma wielkie oczka.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #20 : Sierpień 21, 2012, 12:20:34 » |
|
Rude stworzonko wskoczyÂło mi na gÂłowĂŞ i usiadÂło miĂŞdzy moimi uszami. - Co z niÂą teraz zrobisz? -zapytaÂłam.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #21 : Sierpień 21, 2012, 12:22:22 » |
|
-Sama nie wiem.-OdpowiedziaÂłam spoglÂądajÂąc na wiewiĂłrkĂŞ-Hmm.. Wiesz inne wiewiĂłrki nie interesowaÂły siĂŞ niÂą. BojĂŞ siĂŞ, Âże jest sierotÂą-OdpowiedziaÂłam
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #22 : Sierpień 21, 2012, 12:24:54 » |
|
- MoÂżliwe. - powiedziaÂłam.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #23 : Sierpień 21, 2012, 12:26:43 » |
|
-Jak myÂślisz. Co mam z niÂą zrobiĂŚ?-ZapytaÂłam a maÂłe rude zwierzĂŞ zeszÂło z gÂłowy Lucy na ziemiĂŞ i zaczĂŞÂła obgryzaĂŚ kwiatka. ZabraÂłam jej kwiatka i daÂłam orzecha.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #24 : Sierpień 21, 2012, 12:36:29 » |
|
- Mo¿esz jej zrobiÌ jakieœ miejsce gdzie bêdzie bezpieczna i gdzie bêdzie mog³a siê wyszaleÌ, ale uwa¿am, ¿e mo¿e wtedy poczuÌ siê samotna, bez innych wiewiórek. - powiedzia³am. - Nie wiem czy to dobry pomys³ bo nie zna³am siê na wiewiórkach, ale podobnie zrobi³am gdy znalaz³am malutk¹ jaszczurkê, ale gdy podros³a wypuœci³am ja na wolnoœÌ. Gdy by³am ma³a by³a ona moim jedynym towarzyszem.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 21, 2012, 12:38:46 » |
|
Popatrzy³a na wiewiórkê, a potem na Lucy. -Tak masz racjê. Ej! Mam pomys³ weŸmiemy ma³¹ wiewiórkê i pójdziemy na ³¹kê, bo tam jest najwiêcej wiewiórek. Tylko trzeba j¹ nazwaÌ.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #26 : Sierpień 21, 2012, 12:41:26 » |
|
- Hmm...Imion jest duÂżo...MoÂże Emily? - powiedziaÂłam.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #27 : Sierpień 21, 2012, 12:43:21 » |
|
-Hmm.. Nie wiem poczekaj chwilĂŞ. MoÂże Ruda?-ZapytaÂłam
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
|
 |
« Odpowiedz #28 : Sierpień 21, 2012, 12:44:22 » |
|
- No! Pasuje do niej! - powiedziaÂłam spoglÂądajÂąc na wiewiĂłrkĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
Illa
|
 |
« Odpowiedz #29 : Sierpień 21, 2012, 12:45:16 » |
|
Wziê³am wiewiórkê na ramiê. -ChodŸ! Lecimy na ³¹kê..-Powiedzia³am i rozprostowa³am skrzyd³a.
|
|
|
|
|
|
|
|